fbpx

Samarbejdspartnere

At være selvstændig erhvervsdrivende giver mig muligheden for selv at skabe min egen arbejdsdag, men det stiller også store krav til, at jeg sætter mig ind i mange forskellige ting i hverdagen.

For at få inspiration, og for hyggens skyld, har jeg valgt at deltage i et netværk i lokalområdet. Jeg samarbejder med følgende erhvervsdrivende, og vi kan sammen tilbyde arrangementer af forskellig art, hvor vi hver især bidrager med noget fra hver vores område.

Det kan være alt fra foredrag i Husmoderforeningen, til workshop i en af byens butikker eller i hjemmet. Polterabends eller babyshowers. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om netop dit behov.

Liane har sin salon Kliptone ved siden af mig i Vestergade i Skive. Hun har parykker, sælger tørklæder til kræftramte og vejleder om makeup. Se med her på siden når hun arrangerer i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Anna foto

Anna har Coachkontoret, og certificeret Umahro sundhedsekspert. Hun laver kropsananlyser, kostvejledning, meditation og mindfullness. Hun tager ligeledes ud og holder foredrag om forskellige emner.

Lone har Højslev Fod- og Helse, hvor hun har en lang række forskellige ydelser.
Det strækker sig fra fodpleje, manicure på hånd og fod samt massage, zoneterapi og kranio- sakral terapi.