fbpx

Om mig

Jeg er uddannet Familie- og parterapeut fra Dansk Familieterapeutisk institut i Århus, og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er underlagt de etiske retningslinjer, som foreningen har vedtaget, og modtager løbende relevant supervision på de forskellige opgaver, jeg tager ind i min praksis. Mine klientaftaler administreres af Terapeutbooking. Se Databehandleraftale.

For at blive medlem af psykoterapeutforeningen har jeg gennemført:

  • En mellemlang videregående uddannelse til pædagog.
  • Erhvervserfaring inden for din grunduddannelses fagområde svarende til mindst tre års fuldtidsarbejde.
  • Fire års psykoterapeutisk uddannelse med en bestået eksamen fra en af de 38 uddannelsesinstitutioner, der er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Hele uddannelsen skal være gennemført på max. seks år.
  • Derudover holder jeg mig ajour med den nyeste forskning i pædagogik og psykologi, og deltager løbende i efteruddannelser indenfor individuel, par og familieterapi.

Jeg arbejder deltids som visitator og trivselskonsulent i Blume Support, som er et forebyggende trivselskoncept målrettet virksomheder

Jeg har arbejdserfaring fra normalområdet samt familie- og anbringelsesområdet. Her har jeg arbejdet med både børn og voksne og har meget terapierfaring både i individuel, gruppe og parterapi.
Når jeg har klienter i terapi, går jeg altid ydmygt til opgaven, og jeg bestræber mig på at skabe et trygt rum, så det kan blive muligt at skabe en forandring.

Mit udgangspunkt for alle samtaler er:
”At der altid er en god grund til, at tingene ser ud, som de gør”.
”Alle gør deres bedste, selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud”.
”Kærlighed kan have mange udtryksformer- positive som negative”.
”Det er muligt at skabe en forandring, hvis man gør noget andet, end det man plejer”.

Bettina Karlsen
Bettina Karlsen
Psykoterapeut