fbpx

Hej Bettina.
I terapi hos dig får jeg muligheden for at udvikle mig. I det tempo, jeg kan holde til. Jeg får omsorg og forståelse, men bliver også udfordret med gode, overkommelige opgaver.
Kvinde 35 år

Anmeldelse fra mit partjek, som rørte mig dybt”

Hej Bettina. Jeg vil med glæde dele mine ord med dig.
De kommer her :
Du har gjort alverden for os, og vi er så taknemmelige. Da vi kom til dig, troede vi, at vi skulle hver vores vej. Vi kunne ikke kommunikere eller samarbejde mere, og det var blevet hårdt at leve sammen. Du kaldte det “en undtagelsestilstand”. Men du åbnede døre for os, og viste os vejen til at snakke sammen igen. Du viste os, via din måde at have samtaler med os på, at vi faktisk var et mega godt team, men vi havde glemt hvordan vi skulle samarbejde, glemt os selv og glemt kærligheden. Du dykkede ned i vores fortid, vores barndomme, og herigennem fandt vi en masse svar på, hvorfor vi agere som vi gør. Du gav os redskaber til at kommunikere sammen, og forstå hinanden, og dem bruger vi stadig. Det har været en euforisk oplevelse at være til samtaler hos dig. Ikke nok med at vi som par har fundet hinanden og kærligheden igen, så har vi fået familielivet igen, og individuelt har vi også lært os selv bedre at kende. Vores rejse hos dig, har reddet os. Tusind tak ❤️ 🙏.

Jeg var så heldig at vinde 5 gange terapi hos Bettina. Jeg var med i konkurrencen fordi jeg havde brug for noget sparring vedrørende min dreng. At få muligheden for at gå i dybden med mine udfordringer. At få dannet mig et overblik over vores situation samt at have en fortrolig og nærværende menneske at tale med, som ikke var ens veninde. Jeg ville jeg helt klart vælge dig igen Bettina. Du er et fantastisk nærværende menneske, som er meget autentisk. Du tør vise din egen stærke indlevelse i empatiske øje- med. Du er modig, og tør bringe nye vinkler på banen til trods for, at det er meget sårbart. Fortsæt med at være det lys, du er, som jeg mener er forudsætningen for, at du står i det fantastiske nærvær. Nemlig den oplevelse jeg har fået med mig, oplevelsen af at blive mødt i min sårbarhed og styrke. Jeg har helt klart fået øje på, at det meste udspringer i mig selv, og det er med udgangspunkt i mig selv, at jeg får energien og troen på, at jeg kan. Og ikke mindst roen og tilliden til, at det er godt nok.
Kvinde 47 år